Tjänster

BOHAGSFLYTT

Som privatkund är det ditt hem vi ska hjälpa dig att flytta och vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vårt uppdrag är att se till att dina ägodelar på ett säkert och smidigt sätt flyttas från din gamla bostad till din nya.

Sänk kostnaden för flytten
Vid privatflytt finns det några enkla saker att tänka på som kan minimera och förenkla din flytt. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Demontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt.

Om du till exempel bor i villa, gör det stor skillnad om dina flyttkartonger och föremål står samlade på entréplan istället för utspridda på flera våningar.
Tänka på att packa så mycket som möjligt i flyttkartonger. Samma princip gäller vid lossning av godset.

Miljö i fokus för oss

Vi värnar självklart även om miljön. Vi arbetar varje dag för att vara miljövänliga och dra vårt strå till stacken för framtida generationer. Alla våra flyttfordon har därför miljödiesel som drivmedel och är miljögodkända på alla punkter. Och när vi reparerar ett fordon så anlitar vi auktoriserade verkstäder som i sin tur är miljögodkända. Även allt vårt emballage och förpackningsmaterial är återvinningsbart.

Fraktson är självklart godkänt för F-skatt, har kollektiv och vår verksamhet är godkänd av Transportstyrelsen.

Läs om våra omdömen

Genom vårt professionella arbete och tjänster vilket speglar våra goda omdömen hos våra kunder.

Våra tjänster

Vårt huvudfokus ligger på tjänster inom flytt, i samband med din flytt kan vi också hjälpa dig med städ, magasinering och mycket mer. Vi utgår från Göteborg men är aktiva i större delen av dess omnejd, i bland annat Askim, Frölunda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille, Särö, Torslanda med flera.