Flyttfirma i Kungälv

Vi är flyttfirman som är experter på flyttar i Kungälv. Vårt mål är att erbjuda säkra och smidiga flyttar till konkurrenskraftiga priser. På denna sida kan ni läsa mer om vad vi erbjuder och fördelarna med att anlita oss för flytthjälp i Kungälv.

Offert av flyttfirma i Kungälv

4.8 av 5 i snittbetyg

Få Kostnadsfri Offert

Fyll i mer om platsen ni flyttar från & till, i vårt formulär, så återkommer vi inom kort med ett kostnadsfritt prisförslag!

Ring oss direkt!

Vi besvarar gärna era funderingar som ni har gällande flytten!

Några av våra nöjda kunder

“Bästa flytthjälpen! Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma! Flyttade till lägenheten på tredje våningen utan hiss.

Ulrika L 2023-06-18
5/5

“Bäst i test. Fick alla andra flytt firmor jag anlitat att framstå som amatörer. Snabbare, varsammare och packade effektivt samt att de band fast och satte stolpar för att förhindra att mina lådor och möbler skulle skadas under transporten. Kan och kommer med glädje rekommendera Fraktson till alla.

Eric H 2023-04-19
5/5

Därför ska ni anlita oss som flyttfirma i Kungälv

Vårt team av erfarna flyttare har ackumulerat en omfattande erfarenhet genom ett stort antal tidigare flyttar i Kungälv och i hela Göteborgsregionen. Denna omfattande erfarenhet ger oss en betydande fördel när det kommer till att hitta de mest effektiva och smidiga ruterna för varje flyttuppdrag.

Vi förstår att varje flytt är unik, och därför är våra lösningar skräddarsydda för att passa dina specifika krav och önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med ned- och uppackning, flyttstädning, magasinering eller andra tjänster, har vi den perfekta lösningen för dig. Vi är en flexibel flyttfirma med kapacitet att hantera stora förflyttningar, samtidigt som vi gärna tar emot mindre uppdrag med samma engagemang och professionalism.

Prisvärdhet är en central del av vår filosofi. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ flytthjälp till överkomliga priser. Som en godkänd F-skatt-firma kan du dessutom dra nytta av RUT-avdraget när du väljer att anlita oss, vilket gör våra tjänster ännu mer ekonomiskt fördelaktiga för dig.

Vi kompromissar aldrig när det gäller säkerheten för våra anställda eller hanteringen av ditt bohag. Våra medarbetare är noggrant utbildade och följer strikta interna rutiner och regler för att säkerställa att varje flytt utförs med högsta möjliga säkerhetsstandard och professionalism. Din trygghet är vår prioritet.

Flyttfirma utför flytt i Kungälv

Våra flyttjänster i Kungälv

Vi erbjuder hjälp och tjänster inom allt som rör flytt till eller från Kungälv. Läs mer nedan om vad man kan anlita oss för:

Packning

Om du känner att du hellre vill lägga tid på annat, så kan vi hantera all packning som rör er flytt. Detta innefattar både ert tidigare hem, samt uppackning i det nya.

Montering

När det kommer till möbler, så monterar vi möbler när det behövs. Detta kan vara bra att göra för att göra flytten säkrare och effektivare.

Bärhjälp och transport

Vi bär era flyttkartonger och allt ert bohag till vår lastbil och som sedan transporteras till den nya adressen. Vi har även erfarenhet av speciella tunga flyttar, vilket exempelvis kan vara flytt av piano eller andra tunga samt otympliga saker.

Det går även bra att anlita oss för:

Flyttstäd i Kungälv

Varför inte kombinera flytthjälp med flyttstädning och på så sätt slippa tänka på någonting gällande flytten? Vi erbjuder professionell flyttstädning för dig som inte vill eller har tid att utföra det själv. Med oss kan du vara säker på att stället du flyttar ut från lämnas i perfekt skick och eventuell uppföljning med den nya ägaren tar vi hand om!

Bortforsling

Vi kan ta hand om saker som ni inte längre behöver och därtill ordna så att det återvinns i Kungälv.

Magasinering

Ibland går inte datumen för utträde och tillträde ihop, därför vill vi underlätta för er och kunna ta hand om magasinering under den tiden som krävs. Vi sköter denna del och tar väl hand om dina föremål tills det är dags att leverera bohaget till dig.

g

Flyttfirmans parkerade flyttbil

Vad kostar det att anlita flyttfirma i Kungälv?

Genom att kontakta oss, kan vi återkomma med ett prisförslag och en kostnadsfri offert. Lättast gör du detta genom att fylla i information om nuvarande adressen och den nya via vår flyttoffert, så återkommer vi med kostnaden.

Vad avgör priset?

  • Storlek på nuvarande adress m² (även om det är fler utrymmen som ska tömmas såsom källare/vind)
  • Tidsåtgången (Avstånd, tillgång till hiss och andra förutsättningar avgör hur lång tid vi behöver lägga på flytten.
  • Vilka tjänster ni anlitar oss för (exempelvis flyttstäd, flytthjälp, magasinering eller packning)
  • Om man är berättigad till RUT-avdrag eller ej

Hur lång tid tar det att flytta med flyttfirma?

Redan i den inledande fasen förklarar vi hur lång tid vi räknar på att det ska ta. En flytt tar allt ifrån ett par timmar, upp till en-två dagar. Ibland kan det ta längre tid att utföra flytten, om man exempelvis har tillträde längre fram i tiden.

Vi finns här för era frågor!

Ta kontakt med oss idag, så kan vi besvara era funderingar och hjälpa er vidare i planeringen inför er flytt!