Magasinering

Fraktson flytt – det självklara valet för din magasinering!

I samarbete med Mitt Lager, erbjuder vår flyttfirma komplett hjälp med magasinering och förvaring i Göteborg, där vi kan ta hand om allt från nedpackning till uppackning. Med oss vid din sida kan du helt slappna av och känna dig trygg med att lämna över allt – eller just de delarna du önskar – till oss. Vår flyttfirma är här för att underlätta och göra din flyttupplevelse så trevlig och bekymmersfri som möjligt. Vi tar hand om dina ägodelar med omsorg och professionalitet, lita på oss för en smidig och trygg förvaring av dina ägodelar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss göra din magasinering i Göteborg enklare och bekymmersfri.

Magasinering med vår samarbetspartner!

I samarbete med Mitt Lager magasinering erbjuder vi säker och flexibel förvaring för dina ägodelar i Göteborg. Vårt moderna lager garanterar högsta säkerhet, och vårt dedikerade team hanterar dina tillhörigheter med noggrannhet.

 

Varför välja oss för din magasinering?

  • Erfarenhet: Vi har gedigen erfarenhet av långdistansflyttar och vet hur man hanterar alla utmaningar längs vägen.
  • Professionell personal: Vårt team av kunniga och vänliga flyttexperter är här för att stödja dig under hela processen.
  • Säkerhet: Dina ägodelar är vår prioritet. Vi använder högkvalitativt förpackningsmaterial och säkra lastningsmetoder.

 

Vårt Lager

Smidig och Trygg Magasinering i Göteborg!

Vårt magasinerings- och lagerutrymme är skräddarsytt för att möta dina förvaringsbehov på bästa möjliga sätt. Här är några av våra framstående funktioner:
 
  • Professionalitet: Vårt dedikerade team av lagringsproffs, i samarbete med vår partner Mitt Lager, ser till att varje föremål hanteras med omsorg och precision. 
  • Varma förråd: Våra varma förråd skyddar dina föremål och säkerställer att temperaturen hålls på konstanta nivåer för att förhindra skador på dina ägodelar.
  • Enkel åtkomst: Dina ägodelar är vår prioritet. Vi använder högkvalitativt förpackningsmaterial och säkra lastningsmetoder.