Om Oss

Fraktson Flytt i Göteborg – det självklara valet för flytthjälp i Göteborg !

Vi erbjuder komplett flytthjälp i Göteborg där vi kan ta hand om inom flytt. Vi flyttfirma har erfarna och pålitliga flyttare som gör din flytt enkel och smidig. Vi erbjuder professionell flytthjälp i Göteborg. Lär mer om vår flyttfirma och våra tjänster nedan. 

En flyttfirma som tar ansvar & erbjuder helhetslösning!

Vi på Fraktson flyttfirma vet att en flytt ofta innebär mer jobb än man först tänkt sig. Med flera års erfarenhet och en stor förmåga att skapa skräddarsydda flyttlösningar i Göteborg med omnejd, kan vi underlätta hela flyttprocessen. Vi finns där från packning till uppackning om ni vill, eller stöttar med bärhjälp i trapphuset om det bara är det ni behöver.

Nöjda kunder är vårt signum. 8 av 10 kunder kommer till oss tack vare rekommendation eller för att de har redan anlitat oss tidigare. När våra referenser kallar oss hjälpsamma, effektiva, snabba, osannolikt billiga, proffsiga, serviceinriktade, trevliga eller positiva vet vi att vi har gjort rätt.

Hör av er så ser vi till att också ni blir nöjda.

Miljö i fokus för oss

Vi värnar självklart även om miljön. Vi arbetar varje dag för att vara miljövänliga och dra vårt strå till stacken för framtida generationer. Alla våra flyttfordon har därför miljödiesel som drivmedel och är miljögodkända på alla punkter. Och när vi reparerar ett fordon så anlitar vi auktoriserade verkstäder som i sin tur är miljögodkända. Även allt vårt emballage och förpackningsmaterial är återvinningsbart.

 

Försäkringar & Tillstånd

Vi på Fraktson i Göteborg utför uppdrag över hela Sverige och Europa. Vi utför arbeten med egen personal och egna bilar, och våra personal och gods är full försäkrade via Trygg-Hansa och Fora.

Vi är också medlemmar i Sveriges Åkeriföretag, har Yrkestillstånd från Transportstyrelsen och har Gemenskaptillstånd inom EU/EES. 

Fraktson är självklart godkänt för F-skatt, och tillämpar Bohag 2010 och Kontor 2003, vilket get extra trygghet för dig som kund.