HYRBIL

Behöver du en skåpbil/lastbil för flytt eller transport? Hyr en av våra moderna bilar till förmånliga priser. Vi erbjuder flexibel hyrestid och enkel bokning. Boka din bil idag!

Våra tjänster

Behöver du en rymlig skåpbil/lastbil för dina transportbehov? Du kan välja en av våra bilar med en volym på 10 m³ (160 cm x 160 cm x 320 cm), eller 20 m³ (430cm x 210 cm x 220 cm). Våra bilar är lämpliga för att hantera flyttar, större transporter eller leveranser. Med generösa dimensioner får du plats med allt från möbler och byggmaterial till stora paket. 

Vi erbjuder flexibla hyresvillkor som anpassas efter dina specifika behov, oavsett om du behöver fordonet för ett dygn, en vecka eller längre. Våra bilar är moderna, välunderhållna och utrustade för att säkerställa en smidig och säker körning. Kontakta oss idag för att boka din skåpbil eller lastbil och ta del av våra förmånliga erbjudanden. Låt oss hjälpa dig att lösa dina transportutmaningar!

Våra priser

Från:

  • Skåpbil 10 m³ Dag 1-3 (pris/dygn):  795 kr (inkl 100 km)

  • Lastbil 20 m³ Dag 1-3 (pris/dygn):  895 kr (inkl 100 km)

Professionell uthyrning av skåpbil eller lastbil

Med många års erfarenhet i branschen har vi byggt upp ett rykte för pålitlighet och kvalitet. Vår expertis och engagemang garanterar att du får en förstklassig tjänst varje gång. Du får konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice för att göra din upplevelse så enkel och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss idag för att hyra din skåpbil eller lastbil och ta del av våra förmånliga erbjudanden.