Flyttfirma i Alingsås

Vi är en pålitlig flyttfirma som utför flyttar i Alingsås. Fraktson har som mål att alltid erbjuda enkla och smidiga flyttar, redan från första kontakt tills att vi är klara. I detta är det även en självklarhet att erbjuda kvalitativ flytthjälp till bra priser. Läs mer om oss, vad vi erbjuder för tjänster och varför man ska anlita oss för flytthjälp i Alingsås.

Söker ni en flyttfirma i Alingsås?

Vad kostar det att anlita vår flyttfirma i Alingsås?

Kontakta oss för att få ett personligt prisförslag för just eran flytt. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med en flyttoffert. Offertförfrågan är alltid kostnadsfri!

Vad avgör priset för din flytt?       

  • Storleken av bohaget.
  • Avståndet mellan från och till adresserna.
  • Föremål som flyttas.

Ring till oss direkt!

Vi besvarar gärna era frågor gällande flytt- och städhjälp!

Några av våra nöjda kunder

4.8 av 5 i snittbetyg

“Bäst i test. Fick alla andra flytt firmor jag anlitat att framstå som amatörer… Kan och kommer med glädje rekommendera Fraktson till alla.

Eric H 2023-04-19
5/5

“Fantastiskt nöjd! Bra tidsplanering, Trevliga och Väldigt bra respekt för ens egendom! Rekommenderas starkt!”

Robin S 2023-09-02
5/5

Detta erbjuder vi i Alingsås:

Vi fixar ned & uppackning

När det behövs, har vi möjlighet att ta hand om all packning av ert bohag. Detta inkluderar nedpackning men även uppackning och vid behov inplastning av möbler. Har ni tillhörigheter i källare eller vind, så tar vi givetvis med detta.

Behöver möbler monteras ned?

När det kommer till möbler, så kan trånga trapphus eller andra omständigheter kräva att vi behöver montera ned möbler. Vi kommer även överens om det ska monteras upp på den nya adressen.

Bärhjälp

Vi löser självklart generell bärhjälp i form av flyttlådor och allt bohag. Skulle ni ha andra saker som är tyngre eller otympliga, löser vi även detta.

 

Andra tjänster som vi erbjuder:

  • Flyttstäd – Bokas in från början
  • Bortforsling av tillhörigheter – Meddela gärna om vad som ska forslas bort
  • Magasinering – Vi kan lösa förvaring av era tillhörigheter

Fraktson, en erfaren Flyttfirma i Alingsås- valet för bekymmersfria flyttar

Våra erfarna flyttgubbar har samlat en betydande mängd erfarenhet genom många framgångsrika flyttar i och runt Alingsås. Vilket i sin tur gör att vi kan garantera en smidig och problemfri flytt för dig.

Vi kompromissar aldrig när det gäller säkerheten för våra anställda eller behandlingen av ditt bohag. Våra medarbetare är rigoröst utbildade och följer våra stränga interna riktlinjer och regler, vilket garanterar högsta säkerhetsstandard och professionell hantering vid varje flytt. Vi är redo att svara på dina frågor och erbjuda dig en gratis offert för din flytt i Alingsås.

g