Flyttfirma i Mölndal

Vi är flyttfirman som är experter på flyttar i Mölndal. Vårt mål är att erbjuda säkra och smidiga flyttar till konkurrenskraftiga priser. På denna sida kan ni läsa mer om vad vi erbjuder och fördelarna med att anlita oss för flytthjälp i Mölndal.

Få gratis offert av flyttfirma i Mölndal

4.8 av 5 i snittbetyg

Få Kostnadsfri Offert

Fyll i lite mer om platsen ni flyttar från & till, i vårt formulär, så kontaktar vi dig med en kostnadsfri offert!

Ring till oss direkt!

Vi besvarar gärna era frågor som ni har gällande flytten!

Några av våra nöjda kunder

“Bäst i test. Fick alla andra flytt firmor jag anlitat att framstå som amatörer. Snabbare, varsammare och packade effektivt samt att de band fast och satte stolpar för att förhindra att mina lådor och möbler skulle skadas under transporten. Kan och kommer med glädje rekommendera Fraktson till alla.

Eric H 2023-04-19
5/5

“Fantastiskt nöjd! Bra tidsplanering, Trevliga och Väldigt bra respekt för ens egendom! Rekommenderas starkt!”

Robin S 2023-09-02
5/5
Flyttfirma utför flytt vid villa i Mölndal
Två flyttbilar - flyttfirma med stor kapacitet
Flyttfirma & Flyttbil

Därför ska ni anlita oss som flyttfirma i Mölndal

Vårt team av erfarna flyttare har byggt upp en omfattande expertis genom en mängd tidigare flyttuppdrag både i Mölndal och i Göteborg med omnejd. Denna rika erfarenhet ger oss en betydande fördel när det handlar om att hitta de mest effektiva lösningarna och smidiga rutter för varje flytt.

Vi ser varje flytt som unik och skapar därför skräddarsydda lösningar som passar exakt dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med ned- och uppackning, flyttstädning, magasinering eller andra tjänster, har vi den perfekta lösningen för dig. Vi är en flexibel flyttfirma med kapacitet att hantera stora förflyttningar, samtidigt som vi välkomnar mindre uppdrag med samma engagemang och professionalism.

Prisvärdhet är en central del av vår företagsfilosofi. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ flytthjälp till överkomliga priser. Som en godkänd F-skatt-firma kan du dessutom dra nytta av RUT-avdraget när du väljer att anlita oss, vilket gör våra tjänster ännu mer ekonomiskt fördelaktiga för dig.

Vi gör aldrig kompromisser när det gäller säkerheten för våra anställda eller hanteringen av ditt bohag. Våra medarbetare är noggrant utbildade och följer strikta interna rutiner och regler för att säkerställa att varje flytt utförs med högsta möjliga säkerhetsstandard och professionalism. Din trygghet är alltid vår främsta prioritet.

Läs gärna våra recensioner från tidigare kunder!

Våra flyttjänster i Mölndal

Vi erbjuder hjälp och tjänster inom allt som rör flytt till eller från Mölndal. Läs mer nedan om vad man kan anlita oss för:

Vad ingår hos vår flyttfirma?

Vi sköter packningen

Om du känner att du hellre vill lägga tid på annat, så kan vi hantera all packning som rör er flytt. I detta ingår både packning i det tidigare hemmet, samt uppackning i det nya.

Vi hjälper till med montering

Vi monterar ned och upp möbler när det behövs. I vissa fall så är detta nödvändigt för att göra flytten säkrare och effektivare.

Vi bär och transporterar

Vi bär dina flyttlådor, alla alla lösa föremål till vår lastbil och som sedan transporteras till den nya adressen. Vi hanterar även tunga lyft, vilket kan vara pianoflytt eller andra tunga, otympliga saker.

Anlita oss även för

Flyttstäd i Mölndal

Det går jättebra att kombinera flytthjälp tillsammans med flyttstädning. Detta frigör tid för dig samtidigt som du låter oss professionella utföra kvalitativ flyttstädning.

Osäker på om städningen räcker till? Inga problem, vi lämnar städgaranti och sköter all eventuell kontakt med den som tar över den gamla bostaden. Det är inte enkelt att själv, utföra städning i den standard som krävs, rådfråga gärna med oss om ni vill veta mer kring detta!

Bortforsling av gamla föremål

Vi tar hand om de saker som ni inte längre behöver och därtill ordna så att det återvinns på rätt sätt.

Behov av magasinering?

Fraktson har möjlighet att ta hand om magasinering för dig som inte har tillgång eller inte får plats med allt på den nya adressen.

g

Kostnad att anlita flyttfirma i Mölndal?

Vi erbjuder en kostnadsfri offert till alla som är intresserade av ett prisförslag. Lättast får du  detta genom att fylla i information om nuvarande adressen och den nya via vårt formulär “flyttoffert”, så återkommer vi med kostnaden.

Vad avgör priset för en flytt?

  • Storlek på nuvarande bohag m² (även om det är fler utrymmen som ska tömmas såsom källare/vind)
  • Tidsåtgången (Avstånd, tillgång till hiss och andra förutsättningar avgör hur lång tid vi behöver lägga på flytten).
  • Vilka tjänster ni anlitar oss för (exempelvis flyttstäd, flytthjälp, magasinering eller packning)
  • Om man är berättigad till RUT-avdrag ( Läs mer hos Skatteverket)

Hur lång tid tar en flytt?

En flytt kan ta vanligtvis ett par timmar. Men vissa mer omfattande flyttar kan ta upp till en-två dagar. Återigen så beror detta på vad man anlitar oss för.

Vi finns här för era frågor!

Ta kontakt med oss idag, så kan vi besvara era funderingar och hjälpa er vidare i planeringen inför er flytt Mölndal!