Flyttfirma i Kungsbacka

Fraktson, den pålitliga flyttfirman i Kungsbacka och det självklara valet för enkla och smidiga flyttar. Vårt mål är att erbjuda professionella flyttupplevelser till konkurrenskraftiga priser. Läs mer om oss, vad vi erbjuder för tjänster och varför man ska anlita oss för flytthjälp i Kungsbacka

Få Kostnadsfri offert

4.8 av 5 i snittbetyg

Boka flyttfirma i Kungsbacka

Fyll i mer om platsen ni flyttar från & till, i vårt formulär, så återkommer vi inom kort med ett kostnadsfritt prisförslag

Ring oss direkt!

Vi besvarar gärna era frågor och funderingar som ni har gällande flytten!

Nöjda kunder

“3 jättetrevliga personer som gjorde vad de skulle o lite till. Mitt matbord t ex fick skruvas isär för att det skulle gå in genom ytterdörren. Inga sura miner trots olidlig hetta.
Detta var flytt. Jag har även bokat städning hos företaget och hoppas på en lika fin upplevels med dem.”

Sylvia S 2023-09-08
5/5

“Ordning och reda bra info/offert, punktliga bra bemötande, proffsiga i planering av godset
Inget upplevdes som besvärligt
Vi är mycket nöjda, stort tack”

Olle J 2023-08-23
5/5

Detta erbjuder vi i Kungsbacka

Vi är flyttfirman som kan hjälpa er med alla moment som ingår i en flytt. Däremot så skräddarsyr vi vår lösning efter vad ni är ute efter.

Vad får man med vår flytthjälp?

Ned & Uppackning

När det behövs, har vi möjlighet att ta hand om all packning av bohaget. Detta inkluderar nedpackning men även uppackning och vid behov inplastning av möbler.

Montering av möbler

När det kommer till möbler, så kan vi montera ned och upp möbler. Detta kan vara fördelaktigt eller nödvändigt, för att vi ska kunna genomföra flytten på ett säkert sätt.

Bärhjälp

Vi bär flyttkartonger, lösa föremål och möbler till vår flyttbil och mot ert nya hem. Det går även bra att anlita oss för specifika tunga lyft, såsom pianoflytt, kassaskåpsflytt m.m.

Transport

Vi sköter transporten från er tidigare adress till den nya.

g

Flyttbil brevid Villa

Andra flyttjänster

Bortforsling av tillhörigheter

Vi kan ta hand om saker som ni inte längre behöver och därtill ordna så att det återvinns på rätt sätt.

Magasinering

Står du inför ett glapp mellan bostäder eller har ni tillträde längre fram i tiden? Inga problem, vi har möjlighet att magasinera ert bohag och förvara det säkert när ni är mellan bostäderna Vill ni sedan ha detta sömlöst levererat när ni väl får tillgång till den nya bostaden så går detta bra.

Flyttstäd

Det är vanligt att kombinera flytthjälpen med flyttstädning och givetvis går det bra att anlita oss för detta. Vi utgår efter en checklista som innehåller det som är branschstandard när det kommer till flyttstäd, men kan givetvis anpassa detta efter era önskemål.

g

Flyttbil på väg

Pris för flytthjälp i Kungsbacka?

Priset för vår flytthjälp skiljer sig från flytt till flytt och därför är det bra att fylla i en flyttoffert hos oss. Detta ger oss möjligheten att återkomma med en klar prisbil till er. Självklart är det gratis att efterfråga en offert via Fraktson!

Vad baseras priset för flyttfirma på?

Omfattning av bohaget på nuvarande adress m² (även om det är fler utrymmen som ska tömmas såsom källare/vind)

Tidsåtgången (Tillgång till hiss och och distans till den nya adress påverkar tiden)

Vilka tjänster ni anlitar oss för (exempelvis flyttstäd, flytthjälp, magasinering eller packning)

Om man är berättigad till RUT-avdrag eller ej

Hur lång tid tar det att flytta?

Det kan ta allt ifrån ett par timmar till en dag att genomföra en flytt. Under särskilda omständigheter (såsom annan dag för tillträde eller dylikt), kan det ta längre tid att utföra flytten. Redan från start ger vi en plan för arbetet och håller er uppdaterade om något skulle förändras i tidsåtgången.

Varför anlita oss som flyttfirma i Kungsbacka?

Våra flyttare är erfarna tack vare en mängd tidigare flyttar i Kungsbacka och runtom i Göteborg. Detta ger oss fördelen att kunna hitta de bästa rutterna för en flytt och därmed kunna leverera smidiga flyttar för er. Dessutom har detta visat sig i våra omdömen från tidigare kunder!

Vi anpassar även våra lösningar efter era specifika krav och önskemål. Vi hjälper er i den utsträckningen som ni vill, oavsett om det rör ned-/uppackning, flyttstädning, magasinering eller andra tjänster, så har vi lösningen för er. Vi är flyttfirman med stor kapacitet och kan hantera stora flyttar, men tar även emot mindre förfrågningar.

Ett av de viktigaste momenten i vår lösning är att erbjuda kvalitativ flytthjälp som är prisvärt för er. Hos oss Som godkänd F-skatt firma kan du dra nytta av RUT-avdraget när du anlitar oss. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda och ekonomiskt fördelaktiga för dig.

Vi tummar inte på säkerheten hos våra anställda eller i hanteringen av ert bohag, vilket leder till att våra anställda är utbildade samt följer vår höga kravställning på interna rutiner och regler.

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor om flytt i Kungsbacka eller vill få en gratis offert: