Flyttfirma i Stenungsund

Som din pålitliga flyttfirma i Stenungsund strävar vi alltid efter att göra din flyttupplevelse så enkel och smidig som möjligt. Fraktson har som målsättning att erbjuda högkvalitativ flytthjälp till rimliga priser. Lär dig mer om oss, våra tjänster och varför du bör välja oss för din flytt i Stenungsund.

Fri Offert för flytt i Stenungsund

4.8 av 5 i snittbetyg

Fyll i mer om platsen ni flyttar från och till, i vårt formulär, så återkommer vi snarast med ett kostnadsfritt prisförslag

Ring oss direkt!

Vi besvarar gärna era frågor och funderingar som ni har gällande flytten!

Tidigare kunder berättar..

“Ordning och reda bra info/offert, punktliga bra bemötande, proffsiga i planering av godset
Inget upplevdes som besvärligt
Vi är mycket nöjda, stort tack”

Olle J 2023-08-23
5/5

“Mycket bra flyttfirma. Är mycket nöjd med deras arbete. De var lätta att få tag på och ej lång väntetid. Arbetade mycket effektivt och transporterade mina varor väldigt säkert. Mycket nöjd kund. 5 av 5 i betyg.

Peter J 2023-07-30
5/5

“Bästa flytthjälpen! Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma! Flyttade till lägenheten på tredje våningen utan hiss.

Ulrika L 2023-06-18
5/5

Vad erbjuder vi i Stenungsund?

Vi är en flyttfirma med kapacitet att hantera alla aspekter av din flytt. Men vi förstår också att varje flytt är unik, så vi skapar gärna en personlig flyttplan som passar dina exakta behov och önskemål.

Detta kan inkluderas med vår flytthjälp:

Ned & uppackning

Vid behov tar vi hand om all packning av ditt bohag, inklusive nedpackning, uppackning och eventuell inplastning av möbler. Vi tar självklart hand om föremål som förvaras i källare eller vind.

Montera möbler

När det gäller möbler, kan trånga trapphus eller andra utmaningar kräva demontering och montering av möbler. Vi kommer överens om detta enligt dina önskemål.

Bärhjälp

Vi erbjuder generell bärhjälp, inklusive flyttlådor och alla dina tillhörigheter. Om du har tunga eller otympliga föremål, löser vi även detta åt dig.

Transport

När du anlitar oss som din flyttfirma i Stenungsund, tar vi självklart hand om hela transporten från din gamla adress till din nya bostad med våra egna lastbilar.

Andra flyttjänster som vi erbjuder:

  • Flyttstäd 
  • Bortforsling av tillhörigheter 
  • Magasinering
Flyttfirma & Flyttbil

Vad kostar det att anlita vår flyttfirma i Stenungsund?

Priset varierar beroende på hur stor flytten är, distansen till den nya adressen och vilka arbeten vi ska utföra. Kontakta oss för att få ett personligt prisförslag för just eran flytt. Fyll i vårt formulär på flyttoffert så återkommer vi. Offertförfrågan är alltid kostnadsfri!

g

Därför ska du anlita oss som flyttfirma i Stenungsund

Våra erfarna flyttgubbar har erfarenhet av många framgångsrika flyttar i Stenungsund. Denna erfarenhet garanterar en smidig och problemfri flytt för dig.

Våra tidigare nöjda kunder har delat sina positiva upplevelser i våra recensioner, läs gärna läs gärna mer här.

Vi är en flyttfirma med betydande kapacitet som kan hantera även de mest komplexa flyttprojekten, och vi välkomnar alltid mindre uppdrag med samma engagemang och professionalism.

Vi kompromissar aldrig när det gäller säkerheten för våra anställda eller behandlingen av ditt bohag. Våra medarbetare genomgår rigorös utbildning och följer våra strikta interna riktlinjer och regler för att säkerställa högsta säkerhetsstandard och professionell hantering vid varje flytt.

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor eller begära en gratis offert för din flytt i Stenungsund.

g

Flyttbil brevid Villa
Pågående Flytt av flyttfirma