Flyttfirma Mellan Göteborg - Malmö

Välkommen till Fraktson, den pålitliga flyttfirman mellan Göteborg – Malmö och det självklara valet för smidiga samt professionella flyttar mellan dessa dynamiska städer. Vi är här för att göra din flyttupplevelse så enkel och bekymmersfri som möjligt. Läs vidare för att upptäcka våra tjänster och varför du bör välja oss för flytthjälp mellan Göteborg – Malmö.

Våra flyttjänster mellan Göteborg - Malmö

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra din flytt mellan Göteborg – Malmö enkel och felfri. Vi är flexibla och hjälper er i den utsträckningen som ni vill och passar er.

Vad ingår i vår flytthjälp?

Packning

Vi har möjlighet att ta hand om allt gällande packning av ert bohag. Detta innefattar nedpackning, uppackning men även inplastning av möbler.

Montering

När det kommer till möbler, så finns det vissa tillfällen som kan göra flytten mer effektiv och säkrare genom att montera ned möbler. Vi både demonterar och monterar upp möbler enligt vad som är överenskommet.                      

Bärhjälp

Vanligtvis anlitas vi för att sköta hela flytten och självklart innefattar detta att vi bär flyttkartonger, lösa föremål och möbler till vår flyttbil och mot ert nya hem.

Transport

Givetvis sköter vi transporten, det vill säga att vi transporterar bohaget från er tidigare adress till den nya.

g

Boka flyttfirma mellan Göteborg-Malmö

4.8 av 5 i snittbetyg

Få Kostnadsfri Offert

Fyll i mer om platsen ni flyttar från & till, i vårt formulär, så återkommer vi inom kort med ett kostnadsfritt prisförslag

Ring oss direkt!

Vi besvarar gärna era frågor och funderingar som ni har gällande flytten!

Nöjda kunder

“Fantastiskt nöjd! Bra tidsplanering, Trevliga och Väldigt bra respekt för ens egendom! Rekommenderas starkt!”

Robin S 2023-09-02
5/5

“Bästa flyttfirma med bästa medarbetare. Jag rekommenderar stark till alla utan tveka.”

Gunay A 2023-08-17
5/5

“Mycket bra flyttfirma. Är mycket nöjd med deras arbete. De var lätta att få tag på och ej lång väntetid. Arbetade mycket effektivt och transporterade mina varor väldigt säkert. Mycket nöjd kund. 5 av 5 i betyg.

Peter J 2023-07-30
5/5
Flyttbil på väg

Vad kostar det att anlita oss för flytt mellan Göteborg - Malmö?

Priset för vår flytthjälp varierar och därför rekommenderar vi att man fyller i en flyttoffert och ger oss så mycket information som möjligt för att vi ska kunna ge er en klar prisbild. Priset att anlita vår flyttfirma baseras på:

  • Storlek på nuvarande adress m² (även om det är fler utrymmen som ska tömmas såsom källare/vind)
  • Tidsåtgången (Hur mycket tid vi behöver arbeta hos er)
  • Resavtåndet mellan från – och till adressen.
  • Om man är berättigad till RUT-avdrag eller ej.

Andra flyttrelaterade tjänster:

Bortforsling

Om ni önskar så kan vi även ta hand om de sakerna som ni inte längre behöver, och se till att detta återvinns på rätt sätt.

Magasinering

Ett vanligt förekommande problem när man ska flytta är att det kan vara ett glapp mellan när ni ska flytta och när man får tillträde till den nya bostaden. Genom oss erbjuder vi lösningen att vi kan magasinera och ta hand om bohaget när ni är mellan bostäder, på ett tryggt och säkert sätt. En vanlig lösning på detta är att vi sedan även levererar era tillhörigheter när ni sedan får tillträde till den nya adressen.

Flyttstädning

Självklart kan ni anlita oss för flyttstäd i samband med flytten. Detta inkluderar en noggrann rengöring av den gamla bostaden (och i vissa fall även nya bostad), inklusive fönsterputs, för att se till att ditt hem är skinande rent inför eller efter din flytt. Vi samarbetar med mäklarbyråer vilket gör att vi har erfarenheten samt full koll på vad som krävs och vad som behöver uppfyllas för en godkänd flyttstädning (exempelvis fönsterputsning).

När vi utför flyttstädning arbetar vi efter en checklista, som vi gärna involverar er med innan för att säkerställa att era önskemål blir uppfyllda.

g