Offert

Boka kostnadsfri flyttoffert

Vill du få en kostnadsfri flyttoffert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

swish-QR-large
Betala med Swish!

Kundomdömen

Bra att tänka på inför eran flytt

Vi förstår att packningen kan vara en tidskrävande och utmanande del av flytten. Därför erbjuder vi vår hjälp med leverans av flyttkartonger och assisterar gärna med ned- och uppackningen om du önskar det. När du anlitar oss för packningen kan du känna dig trygg i vetskapen att vi tar hand om allt på ett säkert sätt. Varje kartong märks noggrant upp, så att du får full kontroll över dina ägodelar när de når ditt nya hem. Låt oss göra den här delen av flytten till en smidig och bekväm upplevelse för dig!

Vi förstår att flytten kan vara tillräckligt stressig i sig och att behöva tänka på städningen mitt i allt kan vara överväldigande. Därför erbjuder vi vår professionella flyttstädningstjänst, inklusive fönsterputs, för att avlasta dig från den bördan. När du anlitar oss för flyttstädning kan du slappna av och fokusera på det nya kapitlet i ditt liv, medan vi ser till att ditt gamla hem lämnas skinande rent och redo för nästa ägare. Lita på oss för en grundlig och noggrann städning som tar bort all stress och oro.

Innan du eller vi påbörjar packningen är det ett utmärkt tillfälle att ta en titt på det du äger och rensa ut man inte längre behöver eller använder. Genom att göra detta skapar du inte bara mer utrymme i ditt nya hem, utan du minskar även den mängd saker som behöver flyttas. Det blir en chans att skapa en fräsch start och en lättare packningsprocess. Så ta tag i denna möjlighet och låt oss tillsammans göra din flytt mer organiserad och harmonisk!

När du närmar dig flyttdagen, är det viktigt att tänka på att meddela olika myndigheter och företag om din adressändring. Detta säkerställer att du inte missar någon viktig post eller viktig information. Glöm inte att inkludera försäkringsbolag, banker och andra viktiga kontakter i din lista.

 

Efter flytten kan det vara en bra idé att använda eftersändning för att vara extra säker på att all post når rätt.

Innan flytten är det bra om du har alla nödvändiga förpackningsmaterial till hands. Vi rekommenderar att du skaffar flyttkartonger, bubbelplast, förseglingstejp och märkpennor för att säkerställa att dina ägodelar packas på ett enklare och säkrare sätt. Genom att använda rätt förpackningsmaterial minskar risken för skador och garanterar att dina ägodelar når fram i bästa skick. Med oss kan du även låna flyttkartonger och använder du våran packningstjänst så löser vi alla dessa bekymmer åt dig!

Fraktson bokning privat

Kontaktinformation


Nuvarande adress


Flyttar till


Extra Information

Det varierar kraftigt beroende om du är berättigad till RUT-avdrag eller ej. Enklast är att göra en prisförfrågan så kan vi göra en offert. Priset varier även på storlek av bohaget eller kontoret. Genom att använda vårt offersystem så kan man få en mer exakt pris.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler: Du har enligt lag 14 dagar på dig att ångra ditt köp, lagen omfattar köp av både varor och tjänster.
Avbokningsavgift efter 14 dagar: 15% av flyttjänster.

Se till att ändra adress för din hemförsäkring, göra ut- och inflyttningsanmälan till ditt elbolag, kontakta TV/telefon/Internetleverantör för att se vilka möjligheter som finns på den nya adressen. Glöm inte att adressändra så att posten kommer rätt.

Vi är försäkrade genom Trygg Hansa och därmed allt vi flyttar också. Detta gäller privat och företagskunder.                                      Vår flyttfirma åtar sig att ersätta eventuella skador på dina föremål inom 48 timmar efter utförd flytt.

-Låna flyttkartonger gratis: upp till 20  i 15 dagar. Hämta upp själv: 0kr, Vi kör ut inom Gbg: 200kr                                                                -Om kunden önskar så erbjuder vi inplastning av möbler .

Vi har en cheklista som vi skickar till kunden innan på vad som ingår  i arbetet. 

 • ATT TÄNKA PÅ NÄR DU PACKAR FÖR FLYTT
 • Grundregeln är att allt som går ner i kartonger skall vara nerpackat i kartonger.
 • Sängkläder, tyger, mattor etc kan med fördel packas i sopsäckar av plast som sedan tejpas igen.
 • Alla lådor i byråer, bokhyllor etc skall tejpas igen så att de inte åker ut – samt även skjutbara dörrar i bokhyllor, skåp osv.
 • Om Du packar böcker i kartonger skall Du inte packa dem fulla, utan spara ca 15 centimeter längst upp i kartongen där Du lägger något som är lätt.
 • Tavlor och små speglar som går ner i kartongen skall vara nerställda i kartongerna. Det gör ingenting om kartongen inte går att stänga.
 • När Du packar porslin och glas måste Du se till att Du har slagit in det ordentligt med exempelvis tidningspapper. Detta för att inga missförstånd skall föreligga vid eventuell skada. Om kartongen är hel och oskadad, och det ändå har gått sönder något i densamma, så beror det på dålig emballering och Du kan inte begära ersättning.
 • När det gäller bord som har löstagbara ben, skall dessa monteras bort så att det tar så liten plats som möjligt.
 • Allt som går att montera isär, t ex sängar, skall vara isärtaget när vi kommer till Dig.
 • Tänk på att bensin och annan lättantändlig vätska inte får medfölja i flyttlasset.
 • Alla lampor och armatur skall monteras ner.
 • Om Du följer ovanstående packningsråd, blir både Du och “flyttgubbarna” nöjda och glada och du får en smidig flytt utan skador!