Om oss

En flyttfirma som tar ansvar & erbjuder helhetslösning!

Vi på Fraktson flyttfirma vet att en flytt ofta innebär mer jobb än man först tänkt sig. Med flera års erfarenhet och en stor förmåga att skapa skräddarsydda flyttlösningar i Göteborg med omnejd, kan vi underlätta hela flyttprocessen. Vi finns där från packning till uppackning om ni vill, eller stöttar med bärhjälp i trapphuset om det bara är det ni behöver.

Nöjda kunder är vårt signum. 8 av 10 kunder kommer till oss tack vare rekommendation eller för att de redan anlitat oss tidigare. När våra referenser kallar oss hjälpsamma, effektiva, snabba, osannolikt billiga, proffsiga, serviceinriktade, trevliga eller positiva vet vi att vi gjort rätt.

Hör av er så ser vi till att också ni blir nöjda.

Miljö i fokus för oss

Vi värnar självklart även om miljön. Vi arbetar varje dag för att vara miljövänliga och dra vårt strå till stacken för framtida generationer. Alla våra flyttfordon har därför miljödiesel som drivmedel och är miljögodkända på alla punkter. Och när vi reparerar ett fordon så anlitar vi auktoriserade verkstäder som i sin tur är miljögodkända. Även allt vårt emballage och förpackningsmaterial är återvinningsbart.

Fraktson är självklart godkänt för F-skatt, har kollektiv och vår verksamhet är godkänd av Transportstyrelsen.

Läs om våra omdömen

Genom vårt professionella arbete och tjänster vilket speglar våra goda omdömen hos våra kunder.

Våra tjänster