Flyttstädning Göteborg

Flyttplaner? Välkommen att kontakta oss för smidigt flyttstäd!

Flyttstädning i Göteborg – din pålitliga städpartner

Behöver du hjälp med flyttstädning i Göteborg? Vi är din lokala expert med lång erfarenhet och vet precis vad som krävs för att ge ditt hem ett skinande rent resultat. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterar alltid att du som kund blir nöjd. Med RUT-avdraget som appliceras direkt på fakturan blir kostnaden för städningen ännu mer fördelaktig. 

Vi skräddarsyr en kostnadsfri offert som är anpassad efter dina behov – fyll i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig vidare.

 

Detta ingår i vår flyttstädning

  • Rengöring av samtliga väggar och golv
  • Noggrann avtorkning av garderober och klädkammare
  • Grundlig rengöring av badrummets alla ytor inklusive skåp och lådor, fogar, duschkabin och badkar
  • Städning bakom badkar, dusch och element
  • Rengöring och rensning av golvbrunnar
  • Torkning bakom spis eller kamin om sådana finns
  • Rengöring av vitvaror och, där möjligt, utrymmen bakom dem
  • Avtorkning av köksluckor och skåp
  • Rengöring av kyl och frys, samt avfrostning om det inte görs automatiskt

Effektiva rutiner för bästa resultat

När det kommer till flyttstädning finns det många moment som behöver utföras grundligt. Det räcker inte med att snabbt dammsuga och torka av ytor. Varje hörn och vrå måste rengöras noggrant. 

Lister över dörrar, fönsterbrädor och områden bakom element måste vara dammfria. I badrummet ska golvbrunnen rensas, kakel och duschväggar avkalkas, och kökets alla lådor tömmas och torkas ur. 

Spisen dras fram för att städa bakom, och vitvaror ska rengöras både invändigt och utvändigt, samt avfrostas vid behov.

Vi hanterar flytten smidigt

Att flytta är ofta en utmaning – du behöver packa alla tillhörigheter, transportera dem till den nya bostaden och sedan packa upp dem igen. Detta kan vara särskilt stressande om du bara har en dag på dig att både flytta och städa ut från den gamla bostaden.

Det finns två huvudsakliga alternativ för flyttstädning: anlita en professionell städfirma eller genomföra städningen själv. 

I Göteborg finns flera pålitliga städfirmor som kan ta hand om flyttstädningen åt dig, vilket gör att du kan fokusera på att flytta utan att stressa över städningen. Att hyra in hjälp är dock en kostnad som inte alla har möjlighet att täcka.

Om du väljer att städa själv, särskilt om du redan anlitat en flyttfirma för transporten, är det viktigt att vara förberedd.

Så arbetar vi med flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning är ofta stressigt och kräver både precision och noggrannhet på begränsad tid. För att undvika slarv samarbetar vår erfarna personal genom att dela upp arbetet och säkerställa hög kvalitet inom överenskommen tidsram. Vi förstår vikten av att lämna ett hem i toppskick för de nya ägarna, och vår målsättning är att skapa en ren och fräsch miljö som du stolt kan lämna över.

Vi erbjuder flexibla lösningar och kan vid behov komplettera våra flyttstädningspaket med extra tjänster. Om du har slitage på golv eller ytterligare utrymmen som vind eller källare, kan vi även städa dessa områden. Dessutom använder vi enbart miljömärkta rengöringsprodukter som är skonsamma för både naturen och hemmet, utan att kompromissa på effektiviteten.

Vanliga frågor om flyttstädning i Göteborg

En flyttstädning omfattar rengöring av alla ytor, inklusive kök, badrum och fönster. Vi skickar vårt städschema tillsammans med offerten.

Ja, om det skulle finnas några brister, kommer vår personal att åtgärda dem utan extra kostnad.

Priset baseras vanligtvis på bostadens yta i m². Kontakta oss för att få aktuell prisinformation.

En flyttstädning innebär att allt måste rengöras grundligt, inklusive utrymmen som kanske inte städats på länge.

Ja, om du önskar städning av biytor som vindsförråd, källarförråd eller garage, vänligen ange det i din offertförfrågan.

RUT-avdrag för flyttstädning – spara pengar på städhjälpen

När du anlitar oss för flyttstädning som privatperson, glöm inte att utnyttja RUT-avdraget! Med detta skattereduktion kan du få rabatt på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, såsom flyttstädning. Vanligtvis görs RUT-avdraget direkt på fakturan. 

Låt oss hantera städningen – du fokuserar på ditt nya hem

Vårt kundfokus innebär att vi alltid är tillgängliga för frågor och att våra tjänster anpassas efter dina önskemål. Med vår hjälp kan du fokusera på själva flytten och överlåta städningen till oss. Vi ser till att hemmet är skinande rent inför överlämnandet till de nya ägarna eller hyresgästerna.

Flytten är ett viktigt steg när du lämnar din gamla bostad och skapar nya minnen på ett annat ställe. Med vår flyttstädningstjänst kan du helt fokusera på ditt nya hem och låta oss sköta städningen av det gamla. Vi ser till att bostaden är i perfekt skick inför överlämningen. Tveka inte att kontakta oss för flyttstädning i Göteborg – vi ser fram emot att hjälpa dig!