Flyttstädning Kungälv & Ale

Är det dags att flytta? Kontakta oss så gör vi din flytt enklare med certifierad flyttstädning!

Vi tar hand om städningen när du flyttar

Behöver du hjälp med flyttstädning i Kungälv eller Ale? Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på ditt nya hem! Vi är en erfaren städfirma med över tolv år i branschen, och vår kompetenta personal säkerställer att din bostad blir skinande ren – alltid med hög kvalitet och noggrannhet. 

Oavsett om du är privatperson, företagare eller fastighetsägare kan du lita på att vi genomför din flyttstädning både effektivt och smidigt.

Slipp stressen och riskera inte onödiga avgifter – vi ser till att jobbet blir gjort rätt från start. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss göra din flytt lite enklare!

 

Flyttstädning – detaljerna vi aldrig missar

  • Rengör spisen och väggen bakom. Dra ut spisen och rengör ovan- och undersidorna samt väggen bakom, där fett ofta samlas. Använd rikligt med diskmedel.
  • Köksskåp, in- och utvändigt. Töm skåpen och torka hyllor, lådor och sidor. Glöm inte skåpets ovansida och undersida.
  • Putsa alla fönster, även mellan glasen. Fönsterputs in- och utsida samt mellan glasen. Lossa skruven för att rengöra mellan glasen.
  • Rengör på och bakom elementen. Stäng av elementet och torka rent bakom där damm lätt samlas.
  • Torka av badrummets rör. Rengör synliga rör vid badkar, dusch och handfat.
  • Rensa golvbrunnen. Rensa golvbrunnen noggrant. Använd handskar, undvik starka rengöringsmedel.
  • Damma tak och väggar. Torka väggar och tak med fuktig trasa, var försiktig med tapeter.

Flyttstädning i Kungälv – vi slarvar aldrig med detaljerna

Att flytta innebär mycket mer än att bara packa och bära möbler. Flyttstädningen är en av de mest krävande delarna och måste göras noggrant. Den städning som krävs vid en flytt är betydligt mer omfattande än en vanlig städning. Varje yta, skrymsle och vrå behöver tas om hand för att bostaden ska vara i perfekt skick för nästa ägare.

När du bokar flyttstädning i Kungälv hos oss kan du slappna av. Vi tar med oss all nödvändig städutrustning och material – det ingår alltid i priset. Vår erfarna personal ser till att din gamla bostad lämnas skinande ren, så att du kan fokusera helt på att komma i ordning i ditt nya hem.

Beprövade rutiner

Vi arbetar efter beprövade rutiner men anpassar oss efter dina behov och önskemål. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador, vilket ger dig ytterligare trygghet. 

När du anlitar oss för flyttstädning i Kungälv, kan du känna dig säker på att jobbet blir gjort ordentligt och i tid.

Därför bör du ta hjälp!

Att flytta innebär en lång lista av saker att ordna – planering av transport, nyckelöverlämning, uppsägning eller uppdatering av tjänster, och mitt i allt detta måste du hinna med både packning och städning. Flyttstädning tar mycket tid och kräver noggrannhet, något som kan vara svårt att få till när det är ont om tid.

Genom att anlita oss för flyttstädning i Kungälv slipper du en stor del av stressen. Vi har erfarenheten och rutinen för att städa effektivt och noggrant, så att du kan fokusera på din nya bostad. 

Låt oss ta hand om flyttstädningen

Flytten innebär en spännande start på ett nytt kapitel, och vi finns här för att göra övergången smidigare. Istället för att oroa dig över den tidskrävande flyttstädningen, låt oss sköta det åt dig. Vi ser till att din gamla bostad lämnas i toppskick, så att du kan lägga all energi på att skapa ett hem i din nya bostad.

Med vår professionella flyttstädning i Kungälv slipper du stress och kan njuta av din nya plats direkt. 

Gör din flytt smidigare – kontakta oss för professionell flyttstädning i Kungälv och få mer tid och energi över till ditt nya hem!